Filtreler

"Robot Kutusu" Samm Teknoloji Ailesine Katıldı


Tarih: 2019-03-20

2014 yılından beri maker sektöründe önde gelen firmalardan olan “Robot Kutusu” Samm bünyesine katıldı.

Yapılan görüşmeler sonucunda varılan anlaşmayla birlikte Robot Kutusu kurucu ortaklarından Burak İlarslan da Samm Teknoloji ailesine dahil oldu.

Samm Teknoloji olarak, Raspberry Pi, micro:bit ve Asus Tinkerboard gibi maker ürünlerinin Türkiye'deki distribütörlüğünü yapmaktayız. Elektronik malzeme tarafından Premier Farnell'in lojistik ortağı olarak çalışan firmamız Robot Kutusunun da aramıza katılmasıyla birlikte e-ticaret üzerindeki ürün gamını genişletmiştir.

Samm Teknoloji Genel Müdürü Mustafa Akşit ve Robot Kutusu kurucu ortaklarından Burak İlarslan'ın imzaladığı sözleşme ile 2018 yılı sonunda başlayan süreç resmi olarak tamamlanmıştır. Bu süreç sonunda Burak İlarslan Bilişim departmanımızda proje mühendisi olarak görev alacaktır.

Burak İlarslan'a hoş geldiniz der, Robot Kutusunun aramıza katılmasından dolayı duyduğumuz mutluluğu herkesle paylaşmak isteriz.


 Linkedin - Samm Teknoloji  Youtube - Samm Teknoloji  Instagram - Samm Teknoloji  Twitter - Samm Teknoloji  Facebook - Samm Teknoloji
Başa Dön